ЗАПЧАСТИ/ШИНЫ/КАМЕРЫ

swallow

Корзина

Ваша корзина пуста.

Каталог

Шини та гума для мопедів

На мопеді можна проїхати по асфальту і ґрунту, з'їздити на роботу і на дачу. Так, мопед не володіє швидкісними характеристиками спортбайків, проте він недорогий, а управляти двоколісної машиною можна без особливого досвіду водіння. Після велосипеда спокійно можна пересідати на мопед, враховуючи, звичайно, збільшену швидкість. З іншого боку, витрата палива у мопеда низький, ціна запчастин – теж невисока. Наші мотолюбителів добре пам'ятають моделі радянських часів, коли «Карпати» і «Верховина» були справжньою віддушиною для шанувальників двоколісних апаратів. Зараз у продажу китайські мопеди непоганої якості, і якщо за ними віддано доглядати, міняти запчастини, можна розраховувати на довгу службу.

Купити шини та гуму для мопедів зручно в інтернет-магазині Deli Moto, який має низку переваг. По-перше, асортимент просто неймовірно великий, є всі існуючі мотозапчастини. По-друге, ціна гуми та інших товарів низька, а якість – відмінна, завдяки прямим поставкам. У розділі товарів для мопедів можна купити гуму, шини, покришки, камери для китайських, японських, європейських мопедів діаметром диска 16 і 17 дюймів VIPER, MUSSTANG, DELTA, ALFHA, LIFAN, SABUR, Рига, Дельта, Вайпер, Мусстанг, Ліфан, Сабур в розмірі 2,50-16, 3,25-16, 3,50-16, 2.00-17, 2.50-17, 2.75-17, 3.00-17. Виробник гуми – DELI TIRE, SWALLOW, NAIDUN, CHAO YANG, Петрошина, Кама і KENDA з Китаю, Кореї, Росії, України, Індонезії, В'єтнаму, Європи та Америки.

Щоб купити шини і гуму для мопедів, треба звернутися до співробітників інтернет-магазину Deli Moto, однак можна вибрати товар самостійно. Тільки клієнт вирішує, як йому вибирати і оплачувати мотозапчастини, а менеджери готові допомогти на будь-якому етапі, надаючи потрібні відомості про товар.